Ние подкрепяме „Дари надежда на Сияна“

146

Здравейте, познати и непознати приятели!
Нека ви разкажа за Сияна…
Малката ни красавица се роди на 23.04.2014г., два месеца по-рано от предвиденото, „благодарение“ на вродено запушване на дванадесетопръстника – дуоденална атрезия.

На третия ден от раждането си тя претърпя 3-часова животоспасяваща операция в болница „Пирогов“. След 11 дни в очакване дали пасажът ще тръгне по червата, Сиянка се пребори.

След това, лечението продължи в неонатологията на СБАЛДБ „Проф. д-р Иван Митев“ в София. Уж всичко с главичката беше наред, докато 8 месеца след раждането си, тя не отключи епилепсия, а малко по-късно и централно кординационно смущение

В такива моменти човек се пита „Защо на мен?“, „Какво лошо направих?“ Но всъщност знаехме, че правилният път за спасението на Сиянка е не самосъжалението, а вярата и непрекъснатата борба в търсене на пътища за нейно лечение.

Така стигнахме до информацията за лечението със стволови клетки. С посредничеството на „Медикъл Караджъ“ успяхме да се свържем Лив хоспитъл в Истанбул и с проф. Ердал Карайоз, който дава надежда, че след присаждането на стволовите клетки, състоянието на Сиянка значително ще се подобри.

На 28.05.18г. беше направена четвъртата, последна от този курс, трансплантация на стволови клетки. Нашето момиче се справи отлично.

Резултатите са добри: значително намаля спастичността на мускулатурата, Сияна е много по-подвижна, все по-дълго и стабилно стои права, хваната за опора, отвори говорния апарат, по-отворена е и към околния свят.

-sponsored-

Всичко това, скъпи хора с големи сърца, се случи благодарение на Вас, на вашата финансова подкрепа, съпричастност и човещина.

Борбата продължава и имаме нужда от вас!

На 02.07, Сияна започна рехабилитация в Консултативно-рехабилитационния център „РИБЕМ“ в гр.Истанбул, Турция. Заминаваме с надежда и вяра в още по-добрите резултати. След 3 месеца, в зависимост от напредъка, който постигне Сиянка, проф.Карайоз препоръчва да се направи още един курс от 2 вливки на стволови клетки.

Не знаем колко дълго ще продължи рехабилитацията, със сигурност няма да е кратка и няма да е лесно.

Затова, молим Ви, добри хора, не спирайте да подкрепяте нашата борбена Сияна, за да продължи да радва всички нас с все по-добри постижения.

Пътят към успеха е дълъг и труден! Ние няма да се откажем, не се отказвайте и Вие.

БЛАГОДАРИМ ! Бъдете здрави и благословени! <3

Възможни начини за дарение :

1. helpkarma.com/help/siana

2. PayPal : [email protected] 

Линк за дарение чрез PayPal профил или дебитна карта – https://bit.ly/2RqygUp

4. Изпратете SMS на номер 17 777 с текст DMS SIANA 

5. Дарителска сметка в Райфайзенбанк (България) ЕАД

IBAN : BG05RZBB91551008596670 – BGN

IBAN : BG30RZBB91551OO8596705 – USD

BIC : RZBBBGSF

Виж и това