Няма нищо случайно в целувката! Кобрата разкри, защо целуна Джени!!!

1297

Кубрат Пулев коментира целувката, с която прикова вниманието след победата си над Богдан Дину. Припомняме, че
след няколко кратки въпроса и отговори, Пулев приключи интервюто със страстна целувка – нещо, което досега не сме виждали от него. Кадрите обиколиха новинарските емисии в цял свят.

И докато някои се чудят защо Пулев си позволи да целуне Джени в края на интервюто, самият той обяви, че в това няма нищо случайно. Българинът използва профила си в „Инстаграм“, за да обясни случката. Пулев разкри, че с Джени са близки, дори отпразнували заедно победата.

„Може би сте видели клип с мен, в който целувам репортерка по време на интервю след победата ми в събота. Тази репортерка – Джени, всъщност е моя приятелка, и след интервюто я целунах, защото бях много въодушевен. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и останалите ми близки приятели, с които празнувахме победата. На видеото, след целувката, двамата се смеехме и си благодарихме един на друг. Наистина няма нищо повече в тази ситуация“, написа Кобрата в „Инстаграм“.
 
Въпросната Джени Суши се занимава любителски с журналистика, а основната й дейност е да прави суши. Красавицата обича да провокира и редовно се снима гола и само със суши по тялото си.


Джени Суши


Джени Суши

-sponsored-

Виж и това