Обявиха я за грозницата на класа, след 15 години визията й ги шокира (СНИМКИ)

519

Сравнявали носа й с картоф, подигравали се на „безцветните” й вежди и мигли, а също и на ръста й

Всеки от нас има съученик в училище, който е бил обявен за най-грозното същество и е отнасял куп подигравки. Такава е историята на Джулия – тя била тихо и пухкаво момиче, което според останалите било най-отвратителното създание на земята.

Сравнявали носа й с картоф, подигравали се на „безцветните” й вежди и мигли, а също и на ръста й. Бяха й лепнали прякори от сорта на дебеланка, картоф, грозница. Джули често плачела и дори не искала да ходи на училище при останалите Тя нямала приятелки и седяла съвсем сама на чин. Въпреки непривлекателния си външен вид обаче тя била много отзивчив човек и никога не отказвала услуги на съучениците си, въпреки всичките обиди. Най-много обаче й тежало това, че няма приятели.

На бала за завършването всички били по двойки, освен нея. Тя седяла сама през цялата вечер. Тогава, именно в края на забавата, се случило чудо. Едно момче дошло и я поканило на танц. Разбира се, тя веднага се съгласила и хванала ръката му, а всички започнали да ги сочат с пръст. Оказа се, че всичко е било шега, а момчето се врътнало и зарязало Джули по средата на дансинга, докато всички й се подигравали, че може да си помисли, че някой иска да танцува с нея. Това я накарало да побегне към вкъщи разплакана.

-sponsored-

Съдбата естествено разделила всички в различни посоки. Всеки следвал своя житейски път. След 15 години стана време за среща на випуска. Почти целият клас се събрал. Някои били забогатели, други се били омъжили, а трети сякаш грам не се били променили.

Изведнъж в стаята влязло красиво момиче, с коса като мед. Всички мъже веднага надигнали глави и били пленени от красотата на това създание. Започна чудене коя точно е дамата, прекрачила прага.

След като девойката разкрила, че е Джулия, в залата настъпила пълна тишина. Никой не можел да повярва на очите си.

„Сивата мишка се е превърнала в разкошна красавица”, се чували коментари.

Тя разкрила, че преди време се е омъжила и заминала в чужбина. Мъжът й бил влюбен в доброто й сърце. След време той преуспял с бизнеса си, а тя била толкова щастлива, че решила да положи повече усилия за външни си вид, за да не го излага.

Чувствах се някак неудобно да изглеждам зле”, признала Джули.

Цяла вечер тя получава безброй комплименти от мъжете, които стояли на опашна, за да я поканят на танц. Всичко било точно като на филм. Тя обаче отказвала на всички, а малко по-късно си отишла с доволна усмивка и се качила в шикозна кола, в която я посрещнал любимият й.


Виж и това