Обраха секструженичка в Кърджали след уговорка с клиент в интернет

180

Секструженичка е била обрана в Кърджали, предава 24родопи. 23-годишната пристигнала в Кърджали след уговорка с клиент в интернет. Тя наела стая в местна къща за гости, но „клиентите” се оказали петима кърджалийци с по-различни мераци.

„Грабеж на пари и телефон е разкрит от криминалисти от РУ-Кърджали за няколко часа в понеделник. Около 2 часа на 3 юни в къща за гости в областния град петима мъже отнели телефон и 410 лв. от 23-годишна жена, като употребили заплахи и физическа сила. След подадения сигнал са били организирани и проведени незабавни издирвателни действия и петимата участници в престъплението били установени. Те са на възраст 25, 27, 29, 32 и 41 години. Задържани са за срок до 24 часа в полицейското управление.

Мобилният телефон и част от парите са открити и иззети. Образувано е досъдебно производство по чл.198, ал.1 от Наказателния кодекс за грабеж и работата продължава разследващ полицай”, се посочва в официалното прессъобщение на Областната дирекция на полицията.

По първоначална информация мМъжете успели да профукат голяма част от сумата. Както е ясно, десетки момичета заработват средно по 100 лева на час от секс в областните градове Кърджали и Смолян. Стаи в многобройните къщи за гости и квартири са се превърнали в работни места на „дами за приключения”, както се наричат жриците на любовта.

-sponsored-

Труженичките са на възраст от 18 до 40 години и предлагат всякакви ласки. Цените тръгват от 40 и достигат до 70 лева за 30 минути. За час прекарано време в ръцете на професионалистките пък цената започва от 100 и достига 120 лева. Но не липсват и промоции. 40-годишна дама е обявила тарифа от 50 лева за 30 минути, за час обаче цената е 80 лева. Всички труженички предоставят терен за клиентите. Офертите им са публикувани и в сайт за възрастни.

Предоставени са телефонни номера на момичетата, както и богат снимков материал за физическите им данни. Пазарлъците са изключени, а дамите посочват мястото, където ще се проведе сеансът. В 90 на сто от случаите това са къщи за гости в града.

Номерът на стаята се посочва по телефона, а тя се плаща от момичето. Използват се и много квартири в най-големия кърджалийски квартал-„Възрожденци”. Дори в нови кооперации. Над 50 са офертите за Кърджали в сайт за секс обяви. Далеч по-скромен е техният брой в Смолян, установи проверка на екипа ни. И в двата областни града има две предложения от проституиращи мъже. Обяви са зададени и за всички по-малки населени места в двете области.

Основно обаче се разчита на клиенти в областните центрове. Момичета в Кърджали дори се опитват да вдигнат класата с посочени говорими езици като турски и гръцки. „Най-добре се заработва през почивните дни. Има много клиенти от Гърция, през лятото и от Турция.

Повечето момичета са от вътрешността на страната”, сподели 25-годишна труженичка. Представя се като Вики. Едва ли обаче това е истинското й име. В същото време, в Кърджали продължават да заработват и момичета на улицата. Районът от години е жп гарата в областния град. Броят им, според запознати, е около 15. Цените – с „идея” по-ниски.

Виж и това