Огромна тълпа се стече на погребението на Мис Сърбия (ВИДЕО+СНИМКИ)

3735

Десетки хора се събраха, за да изпратят за последно красивата Диана Милойкович


Десетки роднини, близки и почитатели се събраха на погребението на Мис Сърбия. 33-годишната красавица Диана Милойкович си отиде, след като загуби битката с рака. Огромни опашки от хора, желаещи да си вземат последно сбогом с нея се извиха чак до края на градското гробище в Чуприя, пише Blic.rs.

Изданието описва как хора от всякакви възрасти прииждали, за да могат да отдадат почит на младата жена, която всички описват като невероятно талантлива и пълна с енергия. „Не можем да повярваме, че вече я няма. Тя беше изключително добър човек и имаше потенциал за актриса, искаше да играе на сцена. Бори се много смело с болестта, но загуби“, разказва приятел на починалата кралица на красотата.

-sponsored-

Близки на Диана твърдят, че тя се сринала след раздялата с приятеля си Стефан Карич. Днес той е неутешим. „Обичах Диана като Бог. От момента, в който я видях, се влюбих, тя беше моята най-голяма любов, исках я с всичките и недостатъци дори! Исках да се оженим и да имаме много деца. Никога не съм мислил, че ще се разделим заради такава глупост“, разказва Стефан.

И двамата бръснат главите си

Диана и Стефан се разделят през май 2017 г., когато тя разбира, че той ѝ е изневерил. Тогава Стефан отрича до последно и дори и пише: „Няма да ти кажа много, Ще кажа само, че никога не съм изневерявал в живота си! Твоя работа е да повярваш, но аз никога не съм спирал да те обичам!“

Виж и това