Пъшкането прави секса по-див и страстен

558

Ако искате да ви бъде хубаво в леглото, със сигурност трябва да освободите животното в себе си. Има една част от секса, която ще ви помогне да стигнете много по-лесно до върха на удоволствието. Учени са направили изследване, с което разкриват, че можете да достигнете до оргазъм много лесно, само ако наблегнете на тази част.

Д-р Жана Врангалова, професор по човешка сексуалност, е открила, че пъшкането и звуците по време на секс могат да подействат много възбуждащо на партньорите и ги води по-лесно до края. Пъшкането по време на секс прави половия акт по-чувствен и носи по-голямо удоволствие.

Експертите смятат, че именно чрез звуците партньорите показват, че се чувстват добре и се наслаждават на преживяването. Едно проучване установило, че хората и от двата пола, които стенат по време на секс, имат по-добър сексуален живот.

Установено е, че пъшкането и стоновете по време на секс помагат на хората да се чувстват по-уверени и доволни в леглото, за разлика от говоренето. Даването на инструкции не означава непременно, че двойките са не са били сексуално удовлетворени в края на краищата, но стонове и писъци показват категорично, че това е така.

-sponsored-

Виж и това