РУКИ БАЗУКИ ПРОДАВА ОТСТРАНЕНИТЕ СИ ИЗКУСТВЕНИ БИЦЕПСИ КАТО СУВЕНИРИ (СНИМКИ 18+)

2139

Руснакът с най-големите бицепси, бодибилдърът и MMA боец Руки Базуки ще продаде бучките с мъртва тъкан и желеобразно вещество, с които беше напомпал мускулите си.

Кирил Терешин премахна тази седмица по оперативен път огормните си изкуствени бицепси. Младият мъж беше инжектирал опасното вещество синтетол в двете си ръце, въпреки предупрежденията на лекарите и рискът от трайно увреждане и ампутация, пише LADbible.

Руки Базуки се подложи на манипулация за премахване на 3 литра от опасното вещество от ръцете си. 23-годишният руснак, известен с прякора „Попай“, сподели видео след операция в социалните медии, показващо отстранената плът.

„Това са моите съкровища. Вземете си парче! Време е за разпродажба!“, казва Терешин във видеото. Той уточни, че се чувства странно, тъй като усеща ръката си много по-лека. Руснакът добави, че му предстои рехабилитация и още една операция. Той ще трябва да се подложи на още три операции, преди ръцете му да се върнат към нормалното си състояние.

-sponsored-

През октомви Кирил Терешин стана за смях след като беше нокаутиран за по-малко от три минути в първи си MMА бой. Докато се готвеше усилено за следващата бойна среща, младият мъж  изненадващо реши да се подложи на операцията и да се сбогува със своята известност на руснака с най-големите бицепси. 

Виж и това