РУКИ БАЗУКИ ПРОДАВА ОТСТРАНЕНИТЕ СИ ИЗКУСТВЕНИ БИЦЕПСИ КАТО СУВЕНИРИ (СНИМКИ 18+)

2041

Руснакът с най-големите бицепси, бодибилдърът и MMA боец Руки Базуки ще продаде бучките с мъртва тъкан и желеобразно вещество, с които беше напомпал мускулите си.

Кирил Терешин премахна тази седмица по оперативен път огормните си изкуствени бицепси. Младият мъж беше инжектирал опасното вещество синтетол в двете си ръце, въпреки предупрежденията на лекарите и рискът от трайно увреждане и ампутация, пише LADbible.

Руки Базуки се подложи на манипулация за премахване на 3 литра от опасното вещество от ръцете си. 23-годишният руснак, известен с прякора „Попай“, сподели видео след операция в социалните медии, показващо отстранената плът.

„Това са моите съкровища. Вземете си парче! Време е за разпродажба!“, казва Терешин във видеото. Той уточни, че се чувства странно, тъй като усеща ръката си много по-лека. Руснакът добави, че му предстои рехабилитация и още една операция. Той ще трябва да се подложи на още три операции, преди ръцете му да се върнат към нормалното си състояние.

През октомви Кирил Терешин стана за смях след като беше нокаутиран за по-малко от три минути в първи си MMА бой. Докато се готвеше усилено за следващата бойна среща, младият мъж  изненадващо реши да се подложи на операцията и да се сбогува със своята известност на руснака с най-големите бицепси. 

Виж и това

[Fancy_Facebook_Comments order_by="reverse_time" language="bg_BG"]