-sponsored-

Освен струващите седемцифрени хиперавтомобили, сред любимите играчки на милиардерите са ненормалните всъдеходи. Досега моделите със задвижване 6х6 бяха върхът. Но това бе променено от руската група Garage 54.

Братушките са известни с ненормалните си творения, сред които силно скъсената маршрутка. Новото опитно свинче е стар Fiat Uno, в който шегобийците са вкарали цялата си развинтена фантазия, сподели automedia.bg.

Всъщност модификацията на автомобила е точно толкова сложна, колкото и забавна. Нормалният малък автомобил се превръща в нещо като верижна машина. Поне на такава прилича. Освен това с подредбата на задните колела той привлича силно вниманието на улицата.

Тунингът едва ли може да помогне с нещо извън пътя, тъй като предното от трите колела не докосва пътя, а се задвижва от задното, което пък от своя страна се задвижва от най-задното, задвижвано от двигателя. На принципа на зъбните колела. Но тук едва ли е търсена функционалност, а по-скоро ефект. И макар автомобилът да не е офроуд-звяр, му прощаваме, тъй като изглежда нестандартно.

-sponsored-

Виж и това