Семейство заведе рутера си на почивка…децата отказали да отидат (СНИМКИ)

167

Родители от Австралия решиха да заведат интернет рутера си на приключенско пътешествие, след като трите им деца отказаха да участва в „скучния“ план за уикенда, пише Daily Mail.

Каси и Крис искали да пътуват с цялото си семейство на еднодневна екскурзия до Уорнамбол, едно от най-активните пристанища на Виктория през 1800 г., а днес е мястото на фрегатата „Флагстаф Хил“. Децата обаче отговорили на предложението с „това е толкова скучно, не искам да участвам“. Тогава родителите решили да им изключат интернета и да вземат рутера със себе си на пътешествието.

За да подразнят още повече децата си, те документирали цялото пътуване със снимки в социалните мрежи. Двамата снимали рутера на плажа, в увесилетелния парк и на детската площадка, показвайки не децата си какво забавно приключение са изпуснали.

„Рутерът имаше фантастичен ден и изглежда толкова щастлив в почивния си ден. Чудите се как децата са прекарали почивката?“, коментира майката Кели със смеещи се емотикони.Снимките ѝ станаха хит в мрежата с десетки хиляди харесвания и споделяния.

Виж и това

[Fancy_Facebook_Comments order_by="reverse_time" language="bg_BG"]