Щури гонки с трактори в Русия ( Видео )

169

В Русия трактори бяха използвани за състезание.

33-ма руски смели трактористи преодоляха обстоятелства като жега, кал и прах и се включиха в състезание с трактори в руския южен регион Ростов.

По време на състезанието една от машините се вряза в тълпата от журналисти. Водачът не успял да се справи с управлението.

На кадрите се вижда показва как шофьорът на трактора губи контрола над управлението, докато преодолява водна преграда и навлиза рязко в тълпа от журналисти в червени тениски. Според информацията, за щастие никой не е пострадал в резултат на инцидента, тъй като тракторът е ударил купа сено. В същото време, обаче, са повредени видеокамери и оборудване на операторите и фотографите.

-sponsored-

Един от организаторите на състезанието споделя, че в стремежа си за ефектни и зрелищни снимки много журналисти забравят за спазването на правилата за безопасност.

Съревнованията между водачите на трактори на Бизон Трек Шоу се проведе за 17-ти път. Тази година на състезанието присъстваха 30 шофьори.
По време на преминаването на маршрута те трябваше да преодоляват препятствията под формата на трамплини и ями с вода. В някои моменти скоростта на тракторите е достигала 100 км / ч.

Виж и това