„Синдромът Пулев“ стигна до Белгия

557

Нов случай на целувка между репортер и спортист, този път в Белгия. Дейстивето се развива след края на Обиколката на Фландрия.

Журналистка прави интервю с местния колоездач Стайн Стеелс. В края на разговора им репортерката опитва да целуне спортиста по бузата от благодарност, но в този момент той решава да направи същото и устните им се срещат. Двамата остават изненадани от случилото се, отдръпват се, но в крайна сметка приемат целувката с усмивка, пише bTV.

Вижте тази публикация в Instagram.

Sorry baby, ik kan het uitleggen… 🙊 @stijnsteels

Публикация, споделена от Linde Merckpoel (@lindemerckpoel) на

В „Инстаграм“ 34-годишната журналистка пусна въпросното видео и под него написа с чувство за хумор: „Скъпи, мога да обясня всичко“. А малко след това Стеелс написа под видеото в своя профил в една от социалните мрежи: „Нека не си губим излишно времето. Казвай колко пари ще ми вземеш“.

Интересното е, че Стеелс се представя изключително слабо в състезанието, завършвайки на 110-о място, но заради случката става по-популярен дори от призьорите.

-sponsored-

Белгийските медии нарекоха целувката „Синдромът Пулев„, намеквайки за случая тази, която българския боксьор Кубрат Пулев отправи на репортерката Дженифър Равало, по известна като Кралицата на голото суши, след победата си над Богдан Дину в Коста Меса.

Виж и това