Снимали над 800 двойки да правят се*с в мотели в Южна Корея и ги излъчвали в интернет

3262

Над 800 двойки са били снимани без тяхното знание в мотели в Южна Корея и кадрите са били излъчвани директно в интернет, предадоха световните агенции. В повечето случаи двойките са били снимани, докато правят се*с.


Според полицията четирима души са заподозрени, че са инсталирали тайно миниатюрни камери в 42 стаи в 30 мотела в цялата страна. Камерите са били укрити в телевизори, контакти и в поставки за сешоари. Кадрите, заснети с миниатюрните камери, са били излъчвани 24 часа в денонощието в интернет сайт с 4000 абонати. Сървърът на сайта е бил в чужбина. Някои от абонатите плащали месечна добавка от 50 000 вона (40 евро), за да получат достъп до ексклузивни кадри. Престъпната банда е събрала 7 милиона вона. Засега са задържани двама души. Други двама се разследват все още, предава БТА.


В Южна Корея има епидемия от скрити камери, така наречените „молка“. През 2017 г. над 5400 души бяха арестувани заради това, че са поставяли скрити камери, но само два процента от тях бяха пратени в затвора.

Виж и това