СТЕФАНИ ВИКСЕН: ПЕЧЕЛЯ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ТОЛКОВА, КОЛКОТО МИА ХАЛИФА ЗА ЦЯЛАТА СИ КАРИЕРА

1647

Няколко дни след като бившата порно звезда Миа Халифа обяви, че е спечелила само 12 000 долара за тримесечната си порно кариера, друга знаменитост от порно индустрията, 19-годишната Стефани Виксен призна, че „е спечелила за един месец толкова, колко Халифа за цялата си кариера“, пише LADbible.

Стефани смята, че може да се печелят добри пари в порно инсудтрията и посочи сайта Pornhub като основен източник на средства.

„Снимала съм за Brazzers и те плащаха на сцена. Когато качвам собствено съдържание в платформи като Pornhub, постоянно получавам пасивен доход от гледания (приходи от реклами). Хората купуват моите видеоклипове през Modelhub“, обясни още Стефани Виксен.

„Докато видеоклиповете ми са в платформата Pornhub и хората щракват върху тях, аз печеля пари“, каза още порно звездата. Стефани Виксен заяви, че наистина се наслаждава на работата си и смята да продължи да печели от филми за възрастни.

-sponsored-

Когато я попитат какво е научила от работата си в порно филмите, тя отговоря: „Порното ме научи, че никога не трябва да се сравнявам с другите. Беше много трудно в началото да не се сравнявам със звездите с голямо име (като Миа Халифа). Сега се забавлявам и научавам нови неща“, каза още Стефани.

Въпреки че Виксен изкарва впечатляващи пари от порно индустрията, тя не го нарича кариера, а страничен доход.

„Първоначално моето гадже просто ме попита дали искам да опитам да изкарам малко пари. Просто решихме, че ще е забавно и то наистина е. Не мисля, че ще имаме проблеми с него в бъдеще“, разказа за началото на своята порно кариера Стефани.

Източник: LADbible

Виж и това