Трeбва да изпущите парата? Тука мое да потрошите сичко! ( Видео )

156

Медитацията, ритмичното дишане или масажът невинаги могат да ни освободят от натрупалите се в нас напрежение, стрес или гняв. Може би и на вас ви се е случвало да изпитате неистово желание да крещите, да чупите ида разрушавате.

Подобни действия обаче, често пъти противоречат на културните, моралните, социалните и обществените норми. Ето защо ако някой реши да възприеме този подход, за освобождаване на гнева, то той бива възприет като агресор, като вандал, а поведението му се смята за отклонение от нормалното.

Има обаче места, на които без угризения и без да ви гледат с лошо око, можете да трошите и разбивате неща на воля. Едно от тези места се намира в столицата на Йордания, Аман. Там сте напълно свободни да изпуснете парата.

Наскоро в арабската страна отвори врати уникална стая на гнева, различна от всяка друга.

-sponsored-

„Axe Rage Rooms“ е специално място, на което ви е позволено да унищожите предмети и приспособления от ежедневието, които обикновено ще ви струват цяло състояние, а нищо чудно и работата ви, брака ви, а може би и целия ви живот.

В този модерен център за „забавления“ човек може да избере не само какво да унищожи, но и начинът, по който да го направи. Искате да разбивате неща? За тази цел ще ви снабдят с огромен, тежък чук или бейзболна бухалка. Искате да чупите чинии и чаши? И това е позволено. А какво ще кажете за офис техника или други електроуреди, които иначе не бихте ударили дори с ръка?

Можете дори да потрошите цял автомобил, ако това ще ви накара да се почувствате по-добре.

Центърът разполага с няколко тематични помещения, като някои от тях са единствени по рода си.

„Това е просто място за разчупване на нещата и отдушник. Място, където хората идват, когато търсят ново преживяване … да се разхождат из стая с различни предмети, които могат да счупят“, обяснява съоснователят и генерален мениджър Аладин Атари.

Така наречените „стаи на гнева“ отварят врати на много места по света и привличат посетители, които искат да дадат на гнева си физическа форма.

Тази стая обаче, е по-различна от останалите, защото предлага няколко необичайни преживявания като „терапия за двойки“, при която двойката влиза в две стаи, разделени от подсилен стъклен прозорец. Стаята предлага и унищожително парти за рожден ден, както и унищожителен тийм билдинг за гневни служители.

Виж и това