Туристи се отдадоха на се*с в историческия център на Братислава

2663

Това е втори подобен случай в Словакия в рамките на няколко дни

Разгорещени туристи буквално побъркаха Словакия със сексуалните си изпълнения. Миналата седмица ви разказахме как двама души бяха заснети на плажа в словенския курорт да се отдават на се*суални ласки.

Този път случайни минувачи спипаха друга двойка туристи, правеща разюздан секс в историческия център на столицата Братислава, без да им пука, че край тях минават хора.

Свидетели твърдят, че всичко изглеждало така, сякаш някой снима по*нофилм.

-sponsored-

Мъжът, който изглеждал доста пиян, говорел на чужд език и се притискал към разголената жена отзад, без въобще да се притеснява, че е наблюдаван и сниман от случайни минувачи. 

Инцидентът не е съобщаван в полицията, а кадрите са били публикувани за кратко в социалните мрежи. Минувачите се притеснявали да прекъснат сексуалните игрички на двойката и те довършили необезпокоявани.

Всичко това се случило в самия център на Братислава.

Според говорителят на братиславската полиция и в двата случая се касае за туристи, вероятно чужденци. 

„Странното е, че хората са предпочели да снимат, вместо да сигнализират в полицията. Добре е, когато се стигне до такива случаи, все пак да подадат сигнал“, твърди Петр Плева. 

В Словакия се*сът на обществено място може да излезе доста скъпо. Глобата стига до 140 евро, а в определени случаи виновниците могат да получат и ефективна присъда.

Виж и това