Уникалната външност на това момиче от Чечня изуми света!

255

Много от интернет потребителите я сравняват с Денерис Таргариен от хитовата продукция на HBO „Игра на тронове“

Невероятната външност на това 11-годишно момиче от Чеченската република порази Интернет. Снимките й в социалната мрежа се радват на безброй лайкове, а голяма част от коментаторите не крият съмненията си, че кадрите са обработени с фотошоп.  Уникалната красавица се казва Амина Епендиева и има наистина невероятна външност, на която е трудно да не се възхити човек.  

Много от интернет потребителите я сравняват с Денерис Таргариен от хитовата продукция на HBO „Игра на тронове“. И тя наистина прилича на крехката принцеса от фантастичната сага.

За разлика от Емили Кларк, която изигра ролята на майката на драконите, Амина не носи перука и не боядисва косите си.   

-sponsored-

Момичето е албинос по рождение, което обяснява необичайния цвят на кожата, косата и веждите й. Освен това Амина има хетерохромия: едното й око е небесносиньо, а другото – кафяво.

Албинизмът и хетерохромията и поотделно са изключително редки, а комбинацията им е уникален случай. 

Амина няма страници в социалните мрежи. Но всичко се променя, когато фотографката Амина Арсакова решава да сподели няколко снимки на уникално момиче в Instagram. На тях то изглежда като неземно същество, като една фея, случайно попаднала в нашия свят. 

Кадрите предизвикаха истински фурор в мрежата и събраха огромен брой харесвания. В коментарите обаче някои заподозряха авторката в използването на фотошоп. 

Познати и приятели на 11-годишната чеченка побързаха да защитят уникалната й красота, потвърждавайки, че Амина изглежда по абсолютно същия начин и в реалния живот.

Източник: Blitz.bg

Виж и това