-sponsored-

Създадоха специална версия на McLaren 650S, наречена Chernobyl

Специалистите от тунинг ателиетата редовно разбиват стереотипите и могат да превърнат дори бюджетен автомобил в шикозен арт предмет. Въпреки това, най-често те реализират своите безгранични и понякога луди идеи върху спортни автомобили. Една от тези идеи бе реализирана в суперколата McLaren 650S.Сътрудниците от тунинг студиото Liberty Walk и Armytrix, вдъхновени от телевизионния сериал на HBO „Чернобил“, създадоха специална версия на McLaren 650S, наречена Chernobyl.

В резултат на модификациите, суперавтомобилът изглежда така, сякаш е участвал в снимките на филм за постапокалипсиса или е преживял техногенна катастрофа.

Тази визия е постигната благодарение на специална лента с радиоактивни символи, която покрива колата. Зловещият външен вид се подчертава и от масивния преден сплитер, високото задно антикрило, страничните разширения, огромният дифузор и черните колела HRE, обути в гуми на Michelin Performance.

-sponsored-

„Чернобил“ се задвижва от 3,8-литров V8 турбо двигател, който издава невероятен звук благодарение на титаниева изпускателна система от Armytrix.

Източник: Blitz.bg

Виж и това