Вече има 5D порно кино

1025

Амстердам отведе порнографията на неизследвана територия – петото измерение. И това е благодарение на новото секс кино, наречено 5D Porn, което привлича клиентите с обещание да „виждат, чуват, чувстват и да се движат“. Вътре посетителите гледат филми на 3D, но с добавени различни сензорни ефекти – вятър, вода, светлини и други, които се синхронизират с действието на екрана.

За да бъде преживяването още по-вълнуващо, седалките се движат и вибрират. Собственикът на киното Натали заявява за Daily Mail, че филмите, които се показват, са направени ексклузивно за салона, в сътрудничество с порно звездата Ким Холанд.

Всеки входен билет дава право на гостите да изгледат един филм, като има по шест прожекции от него на час.

-sponsored-

Натали каза на MailOnline Travel, че филмът е секси и забавен. „Филмът е за човек, който пристига в Амстердам и се запознава с района на Червените фенери по много забавен и секси начин. В него има много хумор. Забелязахме, че жените също го харесват. Не става въпрос за мъже, които влизат вътре, за да направят „своето“ нещо,“ казва Натали.

Киното се намира в De Wallen – средновековния център на Амстердам, и е открито в събота. Цената на билета е 12.50 евро и продължава шест минути. Билети могат да се резервират онлайн на адрес www.5dporn.nl или да се купят на място. 

Виж и това