ВЕГАН СЕ ПОБОЛЯ СЛЕД КАТО ЯДЕ ПО ПОГРЕШКА ПИЦА С ШУНКА ОТ „DOMINO’S“

76

Веган се оплака от силно прилошаване и стомашно неразположение след като ял по погрешка пица с истинска шунка от световната верига „Domino’s“. Патрик Хъкинс от Сидни поръчал пица за обяд от „Domino’s“ със съставки изцяло на растителна основа, но бързо разбрал, че нещо не е наред.
„Много ми прилоша. Бях изял животинско месо. Веганството се превърна в основна част от моята ценностна система“, коментира г-н Хъкинс пред Daily Mail.


„Изпитвах огромна вина за това, че несъзнателно съм консумирал животински продукт. Това противоречи на всички мои усилия да намаля вредата върху околната среда и животните. Бях наистина шокиран“, коментира Хъкинс. Той твърди, че се е поболял след като ял истинска шунка.  „Веган съм от 4 години и това, че съм изял животно противно на моите убеждения или съгласие, ме разтърси“, споделя още мъжът.


Хъкинс изпратил жалба до „Domino’s“. Говорител на „Domino’s“ заяви пред Daily Mail, че дълбоко съжаляват за грешката. „Бихме искали публично да се извиним на клиента си. Това е била грешка от невнимание, която ще бъде използвана като урок за членовете на нашия екип. „Domino’s“ и всеки от членовете на нашия екип работи усилено, за да достави ястия, отговарящи на високите изисквания на нашите клиенти, включително за специфични хранителни нужди“

Хъкинс каза, че от ресторанта му предложили ваучер за намаление, но това нямало как да покрие стреса и разочарованието му като клиент. „Domino’s“  е един от най-големите доставчици на веганска храна в Австралия и предлага голямо разнообразие от вегански ястия.

-sponsored-

Източник: Daily Mail

Виж и това