Веганка изпадна в емоционален шок след като отхапа от бургер с пиле

807

„Усещах как парче от месото се спуска по гърлото ми”, спомня си шокираната Ник

Веганка се поболя и изпадна в тежък емоционален шок след като яде по погрешка бургер с пиле и сирене в KFC, пише Daily Mail.

27-годишнaта Ник Кент, която е веган от пет години, решила да изпробва новия продукт на световната верига за бързо хранене, рекламиран като „растителен бургер” без месо и животински мазнини. Тя и сестра ѝ, която също е веган, поръчали бургерите в заведение в Нотингам, Англия, но решили да ги изядат у дома. Кутията била обозначена като такава с вегански бургер без месо. Без да се замисля, младата жена отхапала от бургера, който обаче се оказал с пиле и сирене.

„Понякога си толкова гладен, че дори не дъвчеш. Чаках дълго КFC да пуснат такъв бургер и исках просто да му се насладя. За щастие не беше голяма хапка. Веднага обаче се почувствах зле. Сърцето ми беше разбито. Имам лактозна непоносимост и не бива да ям сирене”, разказва Кент. „Веган съм от пет години, така че веднага усетих, че има нещо нередно. Усещах как парче от месото се спуска по гърлото ми”, спомня си още шокираната веганка.

След инцидента жената се върнала обратно в заведението и настояла да говори с управителя. Той се извинил и предложил на двете жени безплатна храна. „Наистина съжаляваме за случилото се. Ние предложихме пълно възстановяване на сумата. Осъзнаваме, че е много важно да спазваме стриктно поръчките за веган храна и особено що се отнася до някои алергени”, заяви говорител на KFC.

Виж и това