Видинският мотоклуб помага на деца с увреждания

65

Видинският мотоклуб „Нордуестмоторс“ иска да закупи специализиран превоз за децата и младежите от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания „Зора“ във Видин. „Доколкото разбрах, ако е наистина специализиран превоз за хора с увреждания, е страшно скъп. Поне, ако може да намерим нещо прилично, макар и втора употреба или нещо, което ние може да пригодим. В момента сме все още в процес на проучване“, каза президентът на мотоклуб „Нордуестмоторс“ Младен Младенов.

Събраната сума е между 3 500 и 4000 лева.

„Включително от полицията вчера събираха служителите. От заплатите лични средства всеки е отделил и са събрали към 1 400 лева. От клуба пари, които събираме. Ние похарчихме част от парите, защото по Коледните празници им направихме подаръци, имаха нужда от перални машини, миялни. Но са останали някъде между 3 500 и 4 000 лева.“

Парите се събират при касиера на видинския мотоклуб. Хора, които живеят в чужбина също искат да дарят:

-sponsored-

„Искат банкова сметка, но ние сме клуб и не знам начина, по който е нашата регистрация, дали имаме право да имаме банкова сметка. В понеделник вицепрезидентът на клуба ще провери как стоят нещата. Защото има хора в чужбина, които искат да помогнат“, допълни Младен Младенов- Денкича.

Всеки дарител ще бъде обявен публично.

Виж и това