Жена реши да увеличи бюста си и да изненада съпруга си, но се случи най-лошото (СНИМКИ)

506

Пристигайки в клиниката, той видял, че съпругата му му кърви от очите, носа, устата и ушите, а по шията й имало множество следи от инжекции

Млада китайка поискала да изненада съпруга си, като си направи операция за уголемяване на гърдите, но за жалост починала на операционната маса, съобщава „Мирър“. В китайския град Нанян 28-годишната Ян Сюе, майка на двугодишни близнаци, решила да си направи пластичната операция тайно от близките си. Единственият човек, който знаел за плановете на момичето, била майка й. Ян Сюе й казала, че не е яла нищо от сутринта, тъй като ще отиде на втора операция за коригиране на бюста. Предишната интервенция е била преди два месеца и съпругът й твърди, че не е знаел за нито една от медицинските процедури.

Вечерта на същия ден, съпругът на момичето получил обаждане по телефона, с което го известявали, че жена му умира. Пристигайки в клиниката, той видял, че съпругата му му кърви от очите, носа, устата и ушите, а по шията й имало множество следи от инжекции. Лекарите от спешна помощ констатирали смъртта й. Сега клиниката е затворена. Както се оказало, в нея нямало оборудване, което да спаси живота на пациента в случай на внезапни усложнения, а лекарите не разполагали с квалификацията за такива операции. 

Съпругът на починалата твърди, че не са му били показани документи за съгласието на съпругата му за операцията. Той заявява, че е подписан само един документ, като подписът „очевидно е подправен“. 

Местните власти и полицията все още не са установили причината за смъртта на Ян. Води се разследване по случая.

Виж и това