Жените предпочитат леко шкембести мъже

6993

Мъжете, които не избягват физическата активност, но определено предпочитат компанията на бирата и носят телесни последствия от страстта си към нея, могат да дишат спокойно – дамите предпочитат татенцата с леки наченки на шкембе пред мачовците, които ваят коремни мускули в залата за фитнес, пише в. „Дейли стар“.

Според резултатите от ново проучване представителките на нежния пол оценяват по-високо собствениците на т.нар. „татково тяло“, отколкото изваяните им в тренировъчната зала събратя.

Допитването на Планет Фитнес, обхванало 2217 души, сочи, че 65 процента от участниците – с 8 процента повече в сравнение с миналата година, намират за по-секси естествено изглеждащите телесни форми.

Разбивката по полове показва, че 51 процента от жените смятат леко шкембестите татенца за по-привлекателни от изваяните мъже. Внушителните 78 процента от дамите вярват, че зад „татково тяло“ се крие мъж, който се чувства добре в собствената си кожа и това го прави по-уверен.

Не само дамите, но и нарастващ процент от мъжете „прегръщат“ естествената си визия. Седемдесет и девет процента от представителите на силния пол – с 13 процента повече в сравнение с миналата година, казват, че приемат телесата си такива, каквито са.

Виж и това

[Fancy_Facebook_Comments order_by="reverse_time" language="bg_BG"]