Зов за помощ! Да помогнем на Ивето!

88

През 2017 год. на Ивелина е открито заболяването „Лимфом на Ходжкин” – трети стадий. Преминава през 6 курса химиотерапия в България, но след 3 месеца получава рецидив. Решението на онкокомисията е да се извърши костно-мозъчна трансплантация. С помощта на дарители Ивелина успява да събере необходимата сума и през месец юли 2018 год. ѝ е направена трансплантация в Турция.

През октомври, след направен скенер, става ясно, че Ивелина все още не е в ремисия. Лекарите препоръчват лечението да продължи с нови курсове таргетна терапия. Цената на 4 сесии вливки е 22 000 щатски долара. Лечението ще се провежда на всеки 21 дни като ще ѝ бъдат поставени общо 16 двойни дози ADCETRIS. Но това се оказа отново много скъпоструващо- 180 000лв., което означава, че на всеки три седмици Ивето трябва да внася по 7500лв, като тук не са включени пари за болничен престой и транспорт! Сумата е голяма и НЕПОСИЛНА за семейството ѝ!

За да продължи Ивелина напред, ще ѝ е нужна и вашата помощ! Молим Ви да ни подкрепите! Можете да намерите още информация и на фейсбук страницата https://www.facebook.com/ivelina.dachina/ – Да помогнем на ИВЕТО. Също така има и направен благотворителен базар https://www.facebook.com/groups/330820477443873/ – Благотворителен базар за Ивето! Вярваме в Доброто и в нейното Бъдеще!
 

Ето и какво споделя Ивелина: Борба за живот, това е моето ежедневие от близо две години! Съдбата ми е тежка, но аз няма да се предам и ще се боря до последно! Преминах през много тежък път  с химиотерапии и трансплантация на костен мозък, имаше дни в които трудно намирах сили, но винаги успявах да се вдигна на крака и ще продължа да го правя за да изляза победител ? от тази битка на живот и смърт! Благодарение на всички вас до момента заплатихме 8 курса! Сумата, която остава да съберем за следващите 8 вливания на всеки 21 дни е 90 300 лв.!

Молим ви не спирайте да подкрепяте Ивето, всеки един лев е от огромно значение! От две години насам, от както е започнала битката срещу рака, тя никога не е била толкова близко до победата и това е благодарение на всички вас, които вярвате в нея и дарявате не само НАДЕЖДА, а и ЖИВОТ! Молим ви споделяйте да достигне до повече хора и който има възможност нека ѝ помогне, да завърши лечението си! 

Страшно е да оценят живота ти – два пъти , но още по- страшно е да не можеш да си го позволиш! Живота е безценен , а Ивето иска да го изживее пълноценно , нека ѝ дарим живот ! 

Можете да дарите по следните начин:
BG18RZBB91551039805313

BIC:RZBBBGSF

Ивелина Александрова Дачина

Ivelina Aleksandrova Dachina

BG76CECB979010C7012100

BIC:CECBBGSF

Ивелина Александрова Дачина

Ivelina Alkesandrova Dachina

Pay Pal – [email protected]

Еконт – чрез паричен превод към банковата сметка на Ивето.

Изи пей – чрез паричен превод към банковата сметка. Или на :

HELPKARMA : https://helpkarma.com/campaign/za-usmivkata-na-iveto-75

DMS : https://dmsbg.com/11471/dms-ive-ivelina-dachina/

Виж и това

[Fancy_Facebook_Comments order_by="reverse_time" language="bg_BG"]